Shamess Shute | Fifty Shades of Grey 3 - Befreite Lust (UNRATED.BDRip.x264) | Hot MILF Alexis Fawx | 2018-10-03

Android 5.0 Lollipop: Hoe installeer je de update?

Android 5.0 Lollipop: Hoe installeer je de update?

Android 5.0 Lollipop installeren, hoe doe je dat? Laten we eens kijken wat de beste manier is om je Android-apparaat te updaten.

Waarschuwing: zoals gebruikelijk wordt Android Lollipop geleidelijk uitgerold voor de verschillende fabrikanten.

Hoewel de updateprocedure varieert van fabrikant tot fabrikant, volgen alle Android-toestellen ruwweg dezelfde stappen. Deze handleiding geldt dus voor het upgraden naar Android 5.0 Lollipop op elke telefoon of tablet, ongeacht het merk.

Voor de update: een back-up van je gegevens

Om jezelf te beschermen tegen mogelijk dataverlies bij de overgang naar Android 5.0 Lollipop, adviseren we je om als eerste een back-up te maken van je instellingen en persoonlijke gegevens (sms, contacten, apps, instellingen, documenten, muziek, foto’s, enz.), voordat je de update start.

Android maakt automatisch back-ups van bepaalde instellingen en gegevens verbonden aan je Google-account, zoals Wi-Fi-wachtwoorden, browser-favorieten, geïnstalleerde apps via Google Play, je persoonlijke woordenboek en meer.

Door gebruik te maken van een extern back-up-systeem kun je eenvoudig een kopie van al je andere persoonlijke gegevens bewaren. Hoe dat precies in zijn werk gaat legt Rutger uit in dit artikel.

Android updaten naar Lollipop

1. Zorg ervoor dat de batterij van je telefoon of tablet volledig is opgeladen. De update-procedure kan even duren en mag niet worden onderbroken.

2. Ga naar de Instellingen op je telefoon of tablet.

3. Tik op Telefooninfo onderaan het uitrolmenu .


4. Kies Systeemupdates.

5. Tik op Herstart & Installeer om Android 5.0 te downloaden en installeren op je telefoon of tablet.

Laat je Android-toestel zijn werk doen. Hierna is je telefoon of tablet uitgerust met Lollipop, de nieuwste versie van Android.

Heb je eenmaal Android 5.0 Lollipop op je apparaat geïnstalleerd, dan kun je genieten van het nieuwe uiterlijk. Meer dan ooit ogen de verschillende services van Google nu als één geheel. Lollipop is daarnaast toegankelijker, gemakkelijker onder de knie te krijgen en zo een stuk gebruiksvriendelijker dan zijn voorgangers. En last, but not least zijn liefhebbers van felle kleuren en speelse animaties zoals altijd ook weer aan het goede adres bij de nieuwste versie van Android.

Meer weten over Android Lollipop? Lees dan ook:

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden